Вхiд на сайт
Авторизацiя

PepsiCo хоче досягти екологічної нейтральності до 2040 року

PepsiCo хоче досягти екологічної нейтральності до 2040 року
PepsiCo планує досягти чистих нульових викидів вуглецю від виробництва до 2040 року, серед заходів - перехід до зеленої енергетики та переробленого пластику.

У компанії заявляють, що на 75% обмежать викиди від внутрішніх процесів, наприклад, в офісах. Викиди, що стосуються логістичного ланцюга та використання продукції споживачами, у PepsiCo хочуть скоротити на 40% у порівнянні дорівня 2015 року до кінця 2029 року.

Наразі саме ці викиди становлять 91% вуглецевого сліду PepsiCo. У компанії кажуть, що робота з вуглецевим слідом логістичного ланцюга є тим, що "ми мусимо робити для зміни траєкторії, за якою йде наша планета".

Серед заходів, які компанія хоче впроваджувати, є підтримка місцевого фермерства, збільшення частки виробництва з переробленого пластику та перехід на відновлювані джерела енергії. У США компанія вже використовує лише "зелену" енергетику та планує перейти на неї у Мексиці та Австралії цьогоріч.

Зазначається, що дедалі більше компаній визначають корпоративні цілі для скорочення викидів вуглецю на тлі глобального потепління та його наслідків. Близько 1 400 компаній визначили, або пообіцяли визначити, мету досягти чистих нульових викидів вуглецю в рамках ініціативи ООН "Race to Zero".

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: