Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чи надовго в Україні хуртовини та мороз: прогноз синоптиків

Чи надовго в Україні хуртовини та мороз: прогноз синоптиків
З 14 січня метеорологи обіцяють значне похолодання. Проте воно триватиме недовго. Вже з 20 січня в Україні очікують на потепління.

З 14 січня Україна опиниться у полі підвищеного тиску, повітряні маси з півночі принесуть похолодання.

Ночами температура знизиться до позначок -13...-18 градусів, місцями в північних областях буде до 21 градуса морозу, денна також буде досить низькою -10...-16 градусів,– розповіла заступниця начальника відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Наталія Голеня.

Морозяна погода фактично без опадів триматиметься до 19 січня. Вже з 20 січня буде потепління.

Синоптик Леонід Горбань обіцяє морозяну погоду на трішки довший період – до 8 лютого. Після цього стовпчики термометрів піднімуться – проте показники все одно будуть зі знаком "мінус". До кінця зими метеорологи прогнозують перепади температур та періодично – мокрий сніг.

ДСНС попереджає про заметілі та ожеледицю
Зазначимо, що 13 січня у ДСНС попередили про значне погіршення погодних умов. У низці областей – заметілі та ожеледиця на дорогах.

Чи надовго в Україні хуртовини та мороз: прогноз синоптиків

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: