Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді пограбували жінку: одного з підозрюваних взято під варту

В Ужгороді пограбували жінку: одного з підозрюваних взято під варту
За клопотанням слідчого, погодженим прокурором Ужгородської місцевої прокуратури, взято під варту 29-річного жителя обласного центру, якого підозрюють у пограбуванні. Водночас слідчим суддею визначено йому альтернативний запобіжний захід у вигляді понад 45 тис. грн застави.

Про це повідомляє інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

Досудовим розслідуванням встановлено, що вранці 7 січня підозрюваний разом зі спільником напали на жінку біля під’їзду одного з будинків по вул. Заньковецької. Штовхнувши потерпілу на землю, відібрали сумку з грошовими коштами та мобільним телефоном і втекли.

Правоохоронці затримали ужгородця невдовзі після скоєння злочину. Його дії кваліфіковано за ч. 2 ст. 186 КК України, тобто грабіж, поєднаний з насильством, вчинений за попередньою змовою групою осіб. Особу ще одного зловмисника наразі встановлюють.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: