Вхiд на сайт
Авторизацiя

Сміттєві "острови" з пляшок на річці Боржава було ліквідовано

Сміттєві "острови" з пляшок на річці Боржава було ліквідовано
На річці Боржава в районі села Квасово ліквідовано затори, що утворилися з побутового сміття.

"Закінчено роботи з розчистки заторів на р.Боржава... Під час проходження паводків проходило різке коливання рівнів води в р.Боржава, що призвело до підмиву та падіння сухих дерев в русло, тим самим спричинило виникненню заторів та накопичення перед ними побутового сміття, переважно пластикових ПЕТ-пляшок, що накопичувалось створюючи затори", - повідомили у БУРВ Тиси (Басейнове управління водних ресурсів річки Тиса).

Вартість виконання робіт склала 187,0 тис.грн. Кошти виділила Берегівська райдержадміністрація. Під час виконання робіт було задіяно автосамоскид КАМАЗ, автокран та колісний екскаватор. Наразі всі роботи з розчищення заторів в с.Квасово завершено.

Слід зазначити, що подібні затори та навіть цілі "острови" з пляшок виникають на Боржаві практично щороку під час паводків.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: