Вхiд на сайт
Авторизацiя

Буде за планом: в Україні вирішили не скасовувати локдаун

Локдаун в Україні не будуть переносити та скасовувати. Він відбудеться, як і планували раніше, з 8 по 24 січня. Відповідне рішення підтвердили на нараді з президентом Володимиром Зеленським.

Буде за планом: в Україні вирішили не скасовувати локдаун

Посилення карантину в Україні почне діяти з 8 січня. Про це повідомили на сторінці президента України у телеграмі.

Цю інформацію підтвердив і міністр охорони здоров'я Максим Степанов. Він наголосив, що жорсткий карантин переносити не будуть.

"Як я і говорив раніше, у нас нічого не змінюється, жорсткий карантин з 8 по 24 січня включно", – сказав він.

Прем'єр Денис Шмигаль у телеграмі також нагадав, що жорсткі карантинні обмеження почнуть діяти вже завтра. Він закликав українців дотримуватися правил і берегти себе.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що посилення карантину в Україні можуть переглянути. Про це заговорили після зменшення кількості нових хворих на коронавірус.

Яка зараз ситуація з COVID-19 в Україні

Станом на 7 січня, від початку пандемії в Україні коронавірус підтвердили у 1 099 493 людей. З них 773 214 пацієнтів одужали та 19 505 померли від ускладнень.
За минулу добу в Україні на коронавірус захворіли 8 997 людей. З них 148 хворих померли від ускладнень.
У порівнянні з листопадом 2020 року, зараз динаміка зараження значно знизилася. До прикладу, у середині листопада фіксували понад 10 000 нових хворих на добу.
Максимальний добовий приріст складав 16 294 хворих на коронавірус.

Буде за планом: в Україні вирішили не скасовувати локдаун

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: