Вхiд на сайт
Авторизацiя

У ЄС схвалили до використання другу вакцину від коронавірусу

Європейське медичне агентство схвалило до використання на території Європейського Союзу вакцину від COVID-19 компанії Moderna. Це вже другий такий препарат, який дозволили в екстреному порядку використовувати в ЄС. Про це повідомляє пресслужба агентства.

У ЄС схвалили до використання другу вакцину від коронавірусу

За словами голови Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн, це хороші новини, які допоможуть надати більше вакцин від COVID-19 європейцям.

«Зараз ми працюємо на повну потужність, щоб затвердити її та зробити доступною в Європейському Союзі», — написала вона.

А що це за вакцина?

Вакцина американської компанії Moderna стала другою у світі, яка після завершення трьох етапів клінічних досліджень показала високу ефективність у запобіганні зараженню коронавірусом.

Чи не найбільша перевага вакцини Moderna над препаратом від Pfizer та BioNTech — вона не потребує зберігання при наднизьких температурах (мінус 70 градусів за Цельсієм). Вакцина Moderna не псується за стандартних температур холодильника — 2-8 градусів.

Громадське
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: