Вхiд на сайт
Авторизацiя

Підприємець із Мукачева сплатить майже 2,5 млн грн податків через неправомірну діяльність

Про це повідомляє пресслужба ДПС у Закарпатській області.

Підприємець із Мукачева сплатить майже 2,5 млн грн податків через неправомірну діяльність

Перевірка суб’єкта господарювання з Мукачева відбулася ще у 2014 році.

Тоді податковим органом, за результатами перевірки, суб’єкту господарювання донараховано до сплати майже 2,5 млн грн податків. Підприємець, який працює на ринку міжнародних транспортних перевезень, занижував сплату податків за рахунок неправомірного включення до своїх витрат сум страхових платежів за договорами добровільного страхування фінансових ризиків та суму амортизаційних відрахувань від вартості основних засобів.

Справа розглядалася з 2014 року неодноразово. Суди різних інстанцій вирішували справу то на користь податкового органу, то на користь підприємця. Вказаний спір дійшов на розгляд аж до Верховного суду України. І от, через 6 років, податковий орган таки довів правомірність своєї позиції. У листопаді 2020 року Апеляційний адміністративний суд м.Львова підтримав позицію податкового органу та відмовив підприємцю у позові, тим самим зобов’язавши його сплатити до бюджету майже 2,5 млн грн.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: