Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатцю, який пропагував відокремлення області, прокуратура погодила підозру

Закарпатцю, який пропагував відокремлення області, прокуратура погодила підозру
Про це йдеться на сайті обласної прокуратури.

За погодження Закарпатської обласної прокуратури 38-річному закарпатцеві повідомлено про підозру у посяганні на територіальну цілісність та недоторканість України (ч. 1 ст. 110 КК України).

Як встановило слідство, за допомогою спеціально створених акаунтів у соцмережах громадянин агітував відокремити Закарпатську область від території держави. Наявність у висловах особи публічних закликів до скоєння злочину проти основ національної безпеки підтвердила і судово-лінгвістична семантико-текстуальна експертиза.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. Досудове розслідування, яке здійснюють слідчі Управління Служби безпеки України в Закарпатській області за процесуального керівництва обласної прокуратури, триває.
Зауважимо, що за вчинення вказаного злочину передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з конфіскацією майна або без такої.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: