Вхiд на сайт
Авторизацiя

СБУ оголосила підозру закарпатцю, який пропагував відокремлення від України

СБУ оголосила підозру закарпатцю, який пропагував відокремлення від України
За погодження Закарпатської обласної прокуратури 38-річному закарпатцеві повідомлено про підозру у посяганні на територіальну цілісність та недоторканість України (ч. 1 ст. 110 КК України).

Про це повідомила Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

Як встановило слідство, за допомогою спеціально створених акаунтів у соцмережах громадянин агітував відокремити Закарпатську область від території держави. Наявність у висловах особи публічних закликів до скоєння злочину проти основ національної безпеки підтвердила і судово-лінгвістична семантико-текстуальна експертиза.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. Досудове розслідування, яке здійснюють слідчі УСБУ в Закарпатській області за процесуального керівництва обласної прокуратури, триває.

Зауважимо, що за вчинення вказаного злочину передбачене покарання у виді позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років з конфіскацією майна або без такої.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: