Вхiд на сайт
Авторизацiя

В селищі на Тячівщині 18-річна дівчина вночі посеред вулиці обікрала чоловіка

В селищі на Тячівщині 18-річна дівчина вночі посеред вулиці обікрала чоловіка
Скориставшись фізичними вадами чоловіка, 18-річна дівчина відкрито заволоділа особистими речами потерпілого.

Золотий перстень, годинник і телефон поліцейські від неї вилучили. За фактом грабежу розпочали слідство

Повідомлення про те, що у селищі Дубове невідомі жінки пограбували 35-річного чоловіка, надійшло до поліції вчора, 1 січня, близько 23.15. Потерпілий розповів, що у центрі селища до нього підійшли молоді жінки і одна з них відкрито відібрала його особисті речі.

Вже за кілька годин після отримання повідомлення оперативники поліції Дубівського відділку встановили особу дівчини, причетної до кримінального правопорушення. Нею виявилась 18-річна місцева жителька. Молода жінка скористалась фізичними вадами чоловіка, який шкутильгає, стягнула з його руки золотий перстень, годинник, телефон - після чого втекла. Усі викрадені речі працівники поліції вилучили з будинку, за місцем проживання причетної до злочину дівчини. Після проведення слідчих дій їх повернуть власникові.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення підозри жительці Дубового у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, слідчі готують клопотання про обрання їй запобіжного заходу. За скоєне фігурантці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: