Вхiд на сайт
Авторизацiя

ВООЗ схвалила першу вакцину від COVID-19

ВООЗ схвалила першу вакцину від COVID-19
Вакцина від коронавірусу COVID-19 Pfizer / BioNTech отримала від Всесвітньої організації охорони здоров'я дозвіл на екстрене застосування.

Про це повідомляє пресслужба ВООЗ.

Дослівно: "Pfizer/BioNTech від COVID-19 стала першим подібним препаратом, який отримав від ВООЗ дозвіл на екстрене використання.

Експерти з усього світу розглянули дані про безпеку, ефективність та якість вакцини Pfizer/BioNTech. Вони виявили, що вакцина відповідає обов'язковим критеріям безпеки та ефективності, і що переваги її використання для боротьби із захворюванням компенсують потенційні ризики".

Деталі: Повідомляється, що рішення ВООЗ дає країнам можливість прискорити свої власні регулюють процедури затвердження вакцини на імпорт і застосування.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: