Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Західній Україні оголосили штормове попередження: рівень води у річках значно підвищиться

На Західній Україні оголосили штормове попередження: рівень води у річках значно підвищиться
У Закарпатській, Львівській та Івано-Франківській областях рятувальники попереджають про підйом рівня води у річках 31 грудня та 1 січня. Втім, загрози паводка у цих регіонах на Новий рік нема.

Рівень води у річках Закарпаття може піднятися на 0,5 – 1,5 метра. Про це мовиться у повідомленні на сайті ДСНС.

Рятувальники також попередили, що у нижній течії річки Боржави можливий початковий вихід води на заплаву.

Водночас на річках басейнів Сяну та Дністра на Львівщині та Прикарпатті очікується підйом рівнів води на 0,3 – 1,3 метра, без негативних наслідків.

Зауважимо, що раніше рятувальники попереджали про негоду у Карпатах на Новий рік. Там очікується мокрий сніг, густий туман та ожеледиця на дорогах. Туристам радять не йти в гори за таких погодних умов. Окрім того, існує небезпека сходження лавин.

Водночас 31 грудня погода на всій території України буде майже весняна. На Півдні повітря прогріється навіть до +13. На сам Новий рік, 1 січня, температура повітря дещо знизиться, у деяких західних регіонах очікується мокрий сніг із дощем.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: