Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що потрібно знати про передопераційну підготовку пацієнта

Що потрібно знати про передопераційну підготовку пацієнта
Хірургічна операція - важливий етап у лікуванні хворого.

Для того, щоб ефект операції був максимальним, необхідні відповідна передопераційна підготовка та кваліфіковане лікування в післяопераційному періоді.

Про основні задачі передопераційного періоду, визначення терміновості операції, оцінку операційно-анестезіологічного ризику та безпосередньо про підготовку до операції розповіла лікар-анестезіолог ужгородського медичного центру "Діамед", реаніматолог І категорії Ольга Кампі.

Детальніше про це - у програмі «Щоденник здоров’я» телеканалу М-студіо:


У двох операційних залах МЦ «Діамед» проводиться широкий спектр оперативних втручань за різними напрямками. Це хірургія, ортопедія та травматологія, гінекологія, урологія, ангіографія та судинна хірургія, нейрохірургія та пластична хірургія.

Записатися можна за номерами +38(050)1005900, +38(095)1000043,+38(0312)428080, центр знаходиться за адресою: м.Ужгород, вул.Швабська, 43.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: