Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті рятувальники застерігають від походів в гори найближчими днями

На Закарпатті рятувальники застерігають від походів в гори найближчими днями
29 грудня на Закарпатті у гірських районах очікується значний дощ, на високогір'ї з мокрим снігом та сильні складні відкладення ожеледі та паморозі.

"Шановні туристи, в гори краще поки що не виходити, адже за інформацією Закарпатського обласного центру з гідрометеорології протягом доби 29 грудня на більшій частині території Закарпатської області очікуються пориви південно-східного вітру 15-20, на високогір'ї 30-35 м/с. Вранці та вдень 29 грудня переважно у гірських районах очікується значний дощ, на високогір'ї з мокрим снігом, на високогір'ї сильні складні відкладення ожеледі та паморозі. (І рівень небезпечності, жовтий)", - йдеться у повідомленні Управління ДСНС України у Закарпатській області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: