Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Львівщині запускають систему автофіксації порушень на дорогах

На Львівщині запускають систему автофіксації порушень на дорогах
У 2021 році планується встановлення на дорогах України як мінімум 220 камер фіксації

30 грудня на автомобільній дорозі Київ–Чоп запрацюють 3 камери фіксації правопорушень, які контролюватимуть дотримання вимог ПДР в автоматичному режимі. Про це мовиться у повідомленні заступника начальника Департаменту патрульної поліції Олексія Білошицького.

За словами Білошицького, камери працюватимуть:

на 490 км+400 автодороги, поблизу міста Буськ,
на 555 км+662 автодороги, поблизу села Солонка,
на 555 км+730 автодороги, поблизу села Солонка.

"Ці місця були обрані через велику кількість виявлених на них порушень швидкісного режиму, які призводили до аварійних ситуацій та ДТП. У перший день запуску цієї системи в Києві та Київській області камери автоматичної фіксації зафіксували 57 880 порушень швидкісного режиму. Зараз ця кількість зменшилась в 5 разів, а також в 3 рази зменшилася кількість ДТП в місцях, де були встановлені ці камери", – заявив Олексія Білошицького.

Він також зазначив, що у 2021 році планується встановлення на дорогах України як мінімум 220 камер фіксації, які наразі вже закуплені.

Нагадаємо, аварійність на українських дорогах знизилася втричі, а на деяких ділянках не зафіксували жодної ДТП. У МВС підбили підсумки роботи камер відеофіксації за перші 100 днів роботи. Кажуть, нині водії в рази менше порушують правила дорожнього руху, ніж три місяці тому, коли стартувала система автоматичної фіксації.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: