Вхiд на сайт
Авторизацiя

Президент розповів про перевірку для Степанова

Президент розповів про перевірку для Степанова
Президент Володимир Зеленський вважає Максима Степанова "найміцнішим" міністром охорони здоров'я, однак заявляє, що перевіркою для нього буде вакцинація від коронавірусу в Україні.

"Він найміцніший з усіх, хто був. Це точно. Він намагається. Вважаю, що прем'єрміністр і міністр охорони здоров'я повинні щільніше працювати разом, повноцінною командою".

"Вакцинація – вважаю, це буде найскладніший виклик для міністра Степанова. Тому що ми не входимо до переліку пріоритетних країн, які найближчим часом отримають вакцину. І ось тут виявляється – міністр чи не міністр.

Бо якщо твоя країна не входить до списку тих, кому і так нададуть вакцину, і так все буде нормально, і так будуть великі доплати лікарям, ти повинен зробити все, щоб ми опинилися в цьому списку. Це і є перевірка".

"Результат ми з вами побачимо в лютому і березні наступного року. Я поставив йому завдання: ми повинні отримати вакцину наприкінці січня, в крайньому випадку в лютому".

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: