Вхiд на сайт
Авторизацiя

Новорічні ранки у дитсадках Ужгорода проводять без батьків

Новорічні ранки у дитсадках Ужгорода проводять без батьків
Про це повідомляють в управлінні освіти Ужгородської міської ради.

Новорічні ранки в дитячих садках Ужгорода проводять без присутності батьків. Про це сказала заступниця начальниці управління освіти міськради Марина Пуківська. Нагадаємо, від 19 грудня Уряд заборонив в усіх закладах освіти проведення масових заходів.

Ужгородка Олександра Півкач привела дочку Анну до садочка на новорічний ранок. Каже: костюм східної красуні взяли в оренду, в доньки така гарна роль, вона вивчила і віршик, і танці.

"Все це вони вчили з вихователями. Це перший новорічний ранок, на якому ми, батьки, не можемо бути присутні, і це дуже сумно. Це останній її новорічний ранок. Дитина ходить у старшу групу у садочку. Вона вже може і співати, і танцювати, ми би дуже хотіли побачити і почути, бо більше такої можливості не матимемо", — розповіла Олена Півкач.

Ролі казкових героїв виконували працівники дитячого садка. Вихователька старшої групи Юлія Стадніченко розповіла: свято вперше організували без батьків, однак виступ дітей вони зможуть побачити на відеозаписі. Вихователька пояснила: на таких ранках усі старання дітей — для батьків.

"А коли сказали, що не можна, то діти засумували. Ми не знали, які саме номери треба, бо для глядачів це одне, а на камеру — це зовсім інше. Не хотілося заїждженого сценарію, хотілося чогось сучасного для старшої групи. Це останнє свято їхнє у садочку, тому хотілося веселіше", — розповіла Юлія Стадніченко.

На новорічному ранку можуть бути батьки, але одна людина на п’ять квадратних метрів, каже заступниця начальниці управління освіти Ужгородської міськради Марина Пуківська.

"Якщо в закладі таке приміщення є, то можна проводити ці заходи. Але якщо в закладі нема можливості забезпечити 5 квадратних метрів на одну особу, то керівник приймає рішення щодо проведення ранку без батьків", — сказала Марина Пуківська.

За її словами, у всіх 24 садках Ужгорода новорічні ранки відбудуться без батьків. Площі закладів не дозволяють в умовах карантину вмістити і вихователів, і дітей, і їхніх рідних одночасно. Останні цьогорічні святкування там заплановані 24 грудня.


Суспільне Закарпаття
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: