Вхiд на сайт
Авторизацiя

Останнім учасником цьогорічної акції "Письменник за прилавком" став Олександр Гаврош

Останнім учасником цьогорічної акції "Письменник за прилавком"  став  Олександр Гаврош
Карантинний рік сприяв творчості письменника, котрий упродовж 2020-го видав три книжки й написав четверту, яка незабаром теж побачить світ.

Останнім учасником цьогорічної акції за прилавком найвідомішої ужгородської книгарні напередодні Дня Святого Миколая став письменник Олександр Гаврош. Пан Олександр долучається до літературно-просвітницької ініціативи вже десятий рік поспіль і щоразу намагається презентувати читачам щось цікаве й особливе. 2020-го з-під пера письменника вийшли 3 книги: «Казки для Елізи», а також «Врятувати Тараса Шевченка» та «Героїчні канікули» із серії «Машина часу».

Останнім учасником цьогорічної акції "Письменник за прилавком"  став  Олександр Гаврош
Письменник продовжує працювати над серією «Машина часу», у якій загалом планується 6 частин. Четверта книга вже написана й наступного року має побачити світ.
Сприяв творчості письменника навіть карантин, адже з’явилася нагода більше зосередитися, сконцентруватися. Автор зауважує, що цей рік він точно не втратив.

Чимало читачів прийшли особисто поспілкуватися (чи й познайомитися) з автором та придбати книгу з автографом. Побачити на власні очі й почути творця «Неймовірних пригод Івана Сили» завітали і юні прихильниці. Адже повість затверджено в програмі 7 класу з української літератури. То коли ще зустрітися з живим кумиром?, як не в передноворічний час, такий щедрий на подарунки…

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: