Вхiд на сайт
Авторизацiя

В ужгородському медичному центрі влаштували новорічний сюрприз для дітей

В ужгородському медичному центрі влаштували новорічний сюрприз для дітей
Новорічний сюрприз напередодні свят влаштували для 7 прооперованих дітлахів у медичному центрі Діамед в Ужгороді.

Юні пацієнти, що страждають на епілепсію, отримали гарний настрій і можливість повноцінного життя завдяки лікуванню команди фахівців закладу.

За подарунками прийшли з матусями, які не стримуючи сліз радості, висловили вдячність за майбутнє своїх чад.

Четверо дівчаток та троє хлопчиків – 7 юних закарпатців, хворих на епілепсію, отримали шанс на повноцінне життя завдяки лікуванню у медичному центрі Діамед в Ужгороді. Наймолодшому пацієнту – 5 років, найстаршій – 16.

Аби підняти настрій дітлахам влаштували маленьке свято – з подарунками та солодощами. Матусі, не стримуючи емоцій, висловили вдячність фахівцям медичного центру за те, що потрапили у хороші руки лікарів, за можливість повноцінного життя, адже не тільки дітям важко, а й для родини кожен приступ дитини – справжнє випробування.

В ужгородському медичному центрі влаштували новорічний сюрприз для дітей

А коли їх по 10,20,50 у день? Проблема дуже актуальна з точки зору якості життя хворих на епілепсію та їх родин. Адже епілепсія вимагає пожиттєвого прийому протиепілептичних препаратів.

У медичному центрі пишаються досягненнями запровадження стандарту хірургії епілепсії, що вже застосовуються у північній Америці та західній Європі. Мультидисциплінарна команда – а це нейрохірург, невролог, епілептолог, радіолог, імунолог, за необхідності генетик – почала працювати з червня 2020 року.

За цей час прооперували 7 дітей краю. Понад два десятки дітей вже готують у медцентрі до операції у 2021 році.

Це складний і тривалий процес, до якого лікарі підходять фахово. Тут вважають епілепсію – не вироком, а радше викликом для команди спеціалістів у правильній діагностиці та лікуванні юних пацієнтів. Адже хірургія епілепсії – це реальний шанс подарувати дитині щасливе майбутнє без епілептичних нападів!

Детальніше - у сюжеті телекомпанії М-Студіо:


Більше про послуги медичного центру "Діамед":

- на сайті https://diamed.uz.ua/
- в соцмережах https://www.facebook.com/diamedMC/

Контактні телефони: +38(050)1005900, +38(095)1000043, +38(0312)428080.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: