Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті відбулися дитячі змагання із гірськолижного спорту

На Закарпатті відбулися дитячі змагання із гірськолижного спорту
Відкрита дитяча першість Закарпатської області з гірськолижного спорту та змагання «Eleron Baby Cup 20/21» розпочалася у курортному селі Поляна Свалявського району.

Сімдесят учасників першого етапу змагань «Кубок Святого Миколая», який провели протягом 17–18 грудня, - приїхали до Поляни з різних куточків України. Лижники та лижниці змагалися у таких вікових категоріях: 2007–2008 р. н., 2009–2010 р. н., 2011–2012 р. н., 2013 р. н. та ін. Наймолодшій учасниці – чотири рочки.

А напередодні Дня Святого Миколая, відбулося нагородження переможців, у якому взяла участь заступниця голови Закарпатської обласної державної адміністрації Ольга Травіна. Посадовиця звернулася до учасників з такими словами: «Дозвольте від імені керівництва облдержадміністрації привітати вас із закінченням першого етапу змагань. Я думаю, що неспроста це – кубок Святого Миколая, адже ми всі в очікуванні дива, свят і подарунків. Вам, спортсмени, я бажаю успішних стартів, перемог, бажаю йти вперед і досягати мети. Вітаю всіх наших гостей, щиро бажаю вам гарно провести час на Закарпатті, повернутися сюди ще не один раз для змагань та відпочинку».
Переможців змагань нагородили медалями, грамотами та цінними призами.

Відкрита дитяча першість Закарпатської області з гірськолижного спорту та змагання «Eleron Baby Cup 20/21», інформують з ОДА, відбулися відповідно до українських та міжнародних вимог і правил FIS.
ІІ етап змагань стартує з 17 січня і триватиме до 19 січня вже наступного року («Кубок Василя»), ІІІ етап відбудеться протягом 24–26 лютого («Fischer Baby Race»).
Організаторами та спонсорами змагань виступили: управління молоді та спорту ОДА, Закарпатська обласна федерація лижного спорту, Федерація триатлону та мультиспорту в Закарпатській області і містаі Ужгороді, Закарпатський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», АЗС «Елерон», компанія «Fischer Україна», гірськолижний курорт «Polianski»…
Отже, у цих змаганнях поєдналися спортивна витривалість і святкова атмосфера Дня Святого Миколая.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: