Вхiд на сайт
Авторизацiя

Смертельна ДТП в Іршаві: взято під варту винуватця аварії

Про це повідомила пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

Смертельна ДТП в Іршаві: взято під варту винуватця аварії

Ужгородський міськрайонний суд задовольнив клопотання, погоджене прокурором Закарпатської обласної прокуратури, та обрав безальтернативний запобіжний захід підозрюваному у вчиненні ДТП в Іршаві, унаслідок якої одна особа загинула та ще двоє поранено. Чоловіка взято під варту на 60 діб.

Аварія трапилася 16 грудня. За попередньою інформацією, близько опівночі 26-річний водій автомобіля «Opel Zafira», здійснюючи обгін іншого транспортного засобу, не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення з «Volkswagen Caddy». Не зупиняючись, автомобіль виїхав на узбіччя, яким у той час рухалися троє осіб.

Зіткнення з автівкою призвело до смерті 30-річного жителя Виноградівщини, ще двох постраждалих госпіталізовано з травмами різного ступеню тяжкості. На місці пригоди водієві провели вимірювання драгером – прилад показав 1,4 проміле алкоголю.

Керманичу «Opel Zafira» попередньо повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого). Наразі досудове розслідування за процесуального керівництва обласної прокуратури триває. Його здійснює СУ ГУНП в Закарпатській області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: