Вхiд на сайт
Авторизацiя

Українські та словацькі прикордонники спільно затримали нелегалів

Українські та словацькі прикордонники спільно затримали нелегалів
Учора опівдні військовослужбовці відділу «Ужгород» Чопського загону разом зі словацькими колегами припинили спробу незаконного перетину кордону двома іноземцями.

Під час несення служби прикордонний наряд помітив сліди від двох осіб, що вели в напрямку Словаччини. Оскільки сліди знаходилися всього за декілька метрів від кордону, про виявлене одразу ж проінформували колег з суміжної сторони.
Вжиті заходи були вчасним та доречними, адже за півгодини словацькі прикордонники повідомили, що за отриманою інформацією їм вдалося зупинити двох незаконних мігрантів. Затримані не мали при собі жодних документів і назвалися громадянами Алжиру. Вони зізналися, що у пошуках кращих умов життя намагалися дістатись Євросоюзу в обхід пунктів пропуску.

Після проведення медичного обстеження правопорушників та перевірочних заходів їх планують передати українській стороні у порядку реадмісії, повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон на своїй сторінці у фейсбук.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: