Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті за розбійний напад двох юнаків засуджено до 7 років ув'язнення

Про це розповіли у пресслужбі Закарпатської обласної прокуратури.

На Закарпатті за розбійний напад двох юнаків засуджено до 7 років ув'язнення

Закарпатський апеляційний суд погодився із доводами прокурорів Ужгородської місцевої прокуратури та залишив в силі вирок суду, яким двох осіб засуджено до позбавлення волі за розбійний напад неповнолітнього потерпілого.

Один із них, також неповнолітній, отримав покарання у виді 7 років 6 місяців ув’язнення. До 7 років позбавлення волі засуджено і його спільника – 23-річного юнака. Діяння обох кваліфіковано за ч. 2 ст. 187 КК України, тобто вчинення розбійного нападу за попередньою змовою групою осіб.

Події трапилися в одному з навчальних закладів Ужгорода. Погрожуючи неповнолітньому ножем, нападник відібрав у нього срібні ювелірні вироби на загальну суму близько 1500 грн. Роль іншого обвинуваченого полягала у підбурюванні та наданні знаряддя злочину.
Днями вирок суду набув законної сили, засуджені вже відбувають покарання.

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: