Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Іршавщині жінка незаконно продавала дітям салюти і петарди

На Іршавщині жінка незаконно продавала дітям салюти і петарди
Під час рейду у селі Чорний Потік дільничні офіцери Іршавського відділення поліції виявили факт незаконного продажу петард та салютів.

Увесь товар поліцейські вилучили, а продавця притягнули до адміністративної відповідальності.

Поліцейським Іршавського відділення надійшла інформація від небайдужих громадян про те, що в селі Чорний Потік місцева жителька продає без відповідних документів піротехнічні вироби дітям.

Прибувши в даний населений пункт, поліцейські встановили, що петарди та салютниці збувала без відповідних документів у своєму магазині 41-річна місцева жінка-підприємець. Усю продукцію, а саме близько 1000 петард та салютниць, правоохоронці вилучили.

На порушницю дільничні офіцери поліції склали адміністративний протокол за ч.1 ст. 195-6 (Порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Складений на правопорушницю адмінпротокол правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Шановні громадяни! Нагадуємо вам правила, яких слід дотримуватися, щоб уберегти себе від небезпечних наслідків при використанні святкової піротехніки: петарди, феєрверки, салютні установки слід купувати тільки у спеціалізованих магазинах. Усі ці вироби повинні мати сертифікати якості. Обов’язково до них додається інструкція державною мовою. Звертайте увагу на дату виготовлення товару та термін його придатності. Не зберігайте піротехніку поблизу нагрівальних приладів, адже це може призвести до вибуху, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: