Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді відбудеться презентація книги Сергія Федаки

Зустріч відбудеться 22 грудня о 16:00, у читальній залі Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф.Потушняка (пр.Свободи, 16).

В Ужгороді відбудеться презентація книги Сергія Федаки

У книзі "Історія України: Серія 1. Долітописна історія: Том 4: Велике переселення народів" розглянуто історичні процеси на території сучасної України від ІІI до ІХ століть включно. Прослідковано драматичну взаємодію різних цивілізацій, їхнє протистояння і взаємозбагачення. У центрі уваги – розвиток слов’янських спільнот на території України, складання їхньої суспільності та драматичні етнополітичні процеси, що відбувалися у безперервній взаємодії з сусідніми тюркськими та іншими етносами на багатому тлі античної культурної та державницької спадщини, притаманної Північному Причорномор’ю.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: