Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, коли українців почнуть вакцинувати від коронавірусу

Однак, є одне "але": у МОЗ не називають чітких термінів, у які необхідна для щеплень від коронавірусу вакцина має прибути в країну.

Стало відомо, коли українців почнуть вакцинувати від коронавірусу

Українці отримають перші щеплення від коронавірусу вже у лютому 2021 року. Про це заявив міністр охорони здоров'я України Максим Степанов.

"Ми працюємо з виробниками, які проходять стадії сертифікації вакцин і пройшли всі клінічні випробування. У нас є всі пропозиції, ми їх відшліфовуємо. Ми поставили собі за мету провести першу вакцинацію в лютому 2021 року", - сказав Степанов.

Втім, очільник МОЗ так і не назвав конкретні строки, у які вакцина від COVID має прибути в Україну. Степанов обмежився фразою про те, що Україна може отримати перші партії вакцин проти COVID-19 у першому півріччі 2021 року в рамках глобальної ініціативи COVAX.

Чи означає це те, що вакцина для щеплень з'явиться в Україні в січні або на початку лютого наступного року, міністр не уточнив.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: