Вхiд на сайт
Авторизацiя

Замах на вбивство правоохоронця: Ужгородська місцева прокуратура відстояла покарання винних

Замах на вбивство правоохоронця: Ужгородська місцева прокуратура відстояла покарання винних
Закарпатська обласна прокуратура повідомляє подробиці.

Львівський апеляційний суд підтримав позицію Ужгородської місцевої прокуратури та залишив незмінним покарання для двох осіб, які здійснили розбійний напад на Ужгородщині у 2015 році. Одного з них засуджено до 13 років позбавлення волі, іншого – до 10 років.

За даними слідства, киянин та ужгородець у змові з невстановленою особою здійснили розбійний напад на 40-річного закарпатця. Перебуваючи в с. Сторожниця, фігуранти злочину проникли на територію помешкання потерпілого. Намагаючись з’ясувати, де знаходяться гроші та інші цінні речі, один зі зловмисників побив чоловіка та наніс вогнепальні поранення в ноги.

Коли на місце злочину прибули співробітники Державної служби охорони, обвинувачений житель столиці почав чинити опір і здійснив кілька пострілів із револьвера в бік правоохоронців. При огляді в нападників також виявили електрошокер і саморобну металеву биту.
Одного з фігурантів було визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 187 (розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень), ч.ч. 1, 2 ст. 263 (носіння, зберігання вогнепальної та холодної зброї без передбачених законом дозволів), ст. 348 (замах на вбивство працівника правоохоронного органу у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) КК України. Іншого – у розбої, поєднаному із проникненням у житло (ч. 3 ст. 187 КК України).

Судом другої інстанції визнано обґрунтованими та враховано доводи прокурора та відхилено апеляційну скаргу засуджених, а рішення суду першої інстанції залишено в силі.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: