Вхiд на сайт
Авторизацiя

Новий сервісний центр Головного управління Пенсійного фонду почав роботу на Закарпатті

Новий сервісний центр Головного управління Пенсійного фонду почав роботу на Закарпатті
Новий сервісний центр Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області запрацював цього понеділка, 7 грудня, в обласному центрі. Сервісний центр адресу не змінив – так само розташований в будівлі по вулиці Загорській, 2. До того відділ обслуговування громадян № 8 (сервісний центр) працював в іншому приміщенні, де не було залу очікування, що створювало незручності як для відвідувачів, так і для працівників.

Відтак зараз відремонтували нові приміщення і відвідувачі очікують своєї черги в комфортних умовах. І робоча зона, і зал очікування оформлені відповідно до стандартів обслуговування громадян, затверджених Пенсійним фондом України. До речі, всіх, хто цього дня прийшов на прийом, очікував приємний сюрприз – пригощали, як і годиться на новосіллі. Кількома днями раніше завершився ремонт і залу очікування відділу обслуговування громадян № 4 (сервісного центру) в Мукачеві – тут теж тепер відвідувачі очікують своєї черги в сучасному залі. Таким чином, на сьогодні у всіх сервісних центрах Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області проведено капітальні ремонти, і вони відповідають сучасним вимогам як щодо технічного оснащення, так і естетичного оформлення.

Головне управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: