Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція затримала крадія машин (ВІДЕО)

Поліція затримала крадія машин (ВІДЕО)
До правоохоронців звернувся мукачівець, який повідомив, що з його авто Skoda Octavia невідомі викрали барсетку з грошима. 34-річний чоловік припаркувався біля одної з АЗС, саме там зловмисники і викрили 160 тисяч гривень.

У головному управлінні національної поліції Закарпаття розповідають, що за камерами спостереження поліцейські встановили авто зловмисників та прослідкували за їх діями.

Один злочинець слідкував за мукачівцем, інший у цей час обкрадав авто використовуючи пристрій для сканування сигналізації. Згодом поліцейські за допомогою камер проклали детальний маршрут руху автомобіля і встановили де саме приховувались викрадачі.

44-річного раніше судимого мукачівця затримали на орендованій квартирі в Ужгороді. Його спільника наразі розшукують.

Відкрито провадження за ч. 3 статті 185 ККУ, тобто крадіжка, що завдала значної шкоди потерпілому.

Мукачівець затриманий в порядку статті 208 КПК України та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Крадіям загрожує до 6 років позбавлення волі.

Джерело


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: