Вхiд на сайт
Авторизацiя

Сьогодні відзначається День Збройних сил України

Сьогодні відзначається День Збройних сил України
Сьогодні, 6 грудня, українці відзначають важливе державне свято – День Збройних сил України. Воно було встановлене постановою Верховної Ради України в 1993 році.

На ЗСУ, як відомо, покладаються оборона України, захист її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності. Військо забезпечує стримування збройної агресії проти України та відсіч їй, охорону повітряного та підводного простору держави.

Дорогі військовослужбовці та ветерани Збройних сил України! Від щирого серця вітаємо вас з професійним святом.

Служба в ЗСУ — це не тільки професія. Для більшості з вас вона стала справою всього життя. Ви гідно виконуєте важку і почесну місію захисту суверенітету, незалежності і територіальної цілісності нашої держави.

Окремі вітання воїнам-учасникам антитерористичної операції на сході країни. Ви стали прикладом для молоді, взірцем патріотизму, відваги, мужності, героїзму і вірності своїй Батьківщині. Нехай ніколи не вичерпується сила вашого духу, відданість українському народові, а ваші рідні та близькі будуть для вас надійним тилом!

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: