Вхiд на сайт
Авторизацiя

Більшість українців готові зробити щеплення від COVID

Щоправда, за умови, що розраховуватися за неї доведеться не зі своєї кишені.

Більшість українців готові зробити щеплення від COVID

5 відсотків українців уже зараз готові зробити щеплення від коронавірусу. Такі дані опитування оприлюднила соціологічна група “Рейтинг”.

Більша частина опитуваних готова вакцинуватися вже зараз за умови, що препарат для щеплення буде безкоштовним. 40 відсотків відповіли, що не довіряють вакцинам проти COVID-19 та не хочуть їх на собі випробовувати.

За умови, що вакцину доведеться придбати власним коштом. зробити щеплення зголосилися 35 відсотків респондентів. 57 відсотків заявили, що не готові платити за вакцинацію зі своєї кишені.

Цікавий факт: прихильників безкоштовного вакцинування від коронавірусу більше серед сільських мешканців літнього віку, а заплатити за здоров'я під час пандемії готові молоді жителі столиці.

Як ми повідомляли раніше, 42 відсотки українців підтримують запровадження в Україні локдауну. Люди вважають, що це зменшить розповсюдження коронавірусної інфекції.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: