Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Бангкоку відтепер можна поплавати на човнах, які живляться сонячною енергією

Спочатку річкові трамвайчики на сонячних панелях будуть працювати безкоштовно.

У Бангкоку відтепер можна поплавати на човнах, які живляться сонячною енергією

Таїланд і "зелена" енергія: з'явилися річкові трамвайчики на сонячних батареях. Тайці запустили вісім човнів на сонячних панелях, які вже почали курсувати.

Річкові трамвайчики мають довжину 10 метрів і ширину 3 метри. На верхній технічній палубі встановлені 12 сонячних панелей. Як пише ecotown, судна оснащені двома двигунами Torqeedo Cruise 10.0 RXL з Німеччини. Кожне сидіння забезпечене рятувальними жилетами.

Човни будуть відправлятися кожні 15 хвилин з 6:00 до 19:00 по буднях і з 8:00 до 19: 00 по вихідних. Вони курсуватимуть за маршрутом від 11 пірсу на ринку Тхеварат до пірсу біля станції метро Хуа Лампхонг.

Спочатку річкові трамвайчики на сонячних панелях будуть працювати безкоштовно і вміщати до 30 пасажирів, включаючи інвалідів-колясочників.

Човни можна буде відстежувати по GPS з програми ViaBus (iOS / Android), яке в даний час використовується управлінням масового транспорту Бангкока.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: