Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мешканця Мукачівщини судитимуть за зберігання психотропів

Про це повідомили в пресслужбі Закарпатької обласної прокуратури.

Мешканця Мукачівщини судитимуть за зберігання психотропів

За процесуального керівництва Мукачівської місцевої прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт щодо місцевого жителя за фактом незаконного придбання, зберігання та збуту психотропних речовин, вчинених повторно (ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України).

Протиправну діяльність закарпатця було викрито влітку цього року. Як встановило слідство, він зберігав психотропи у себе в помешканні та збував їх жителям Мукачівського району за попередньо домовлені суми коштів. Експертизою підтверджено, що речовина, про яку йдеться, - метамфетамін.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали співробітники Мукачівського райвідділу поліції під процесуальним керівництвом прокурорів місцевої прокуратури.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: