Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Мукачеві напали на жінку: у поліції повідомили подробиці

В Мукачеві напали на жінку: у поліції повідомили подробиці
Як повідомляють правоохоронці, грабіжника затримали оперативно

27-річний раніше судимий мукачівець напав на жительку міста та незаконно заволодів її телефоном. Поліцейські затримали нападника та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом грабежу, поєднаного з насильством, у поліції розпочали слідство

Подія сталася вчора, 23 листопада, близько 17:20 год на вулиці Короленка в Мукачеві. До чергової частини звернулася 32-річна місцева мешканка, яка повідомила, що на неї напав чоловік та, застосувавши фізичну силу, відібрав її мобільний телефон. Зловмисник втік з місця події в невідомому напрямку.

Працівники патрульної поліції спільно з оперативниками Мукачівського відділу встановили та затримали особу нападника неподалік місця злочину.

Ним виявився 27-річний мукачівець, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За даним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Йдеться про грабіж, поєднаний з насильством. За скоєне зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. Розслідування у справі триває.

Наразі вирішується питання про обрання щодо затриманого запобіжного заходу.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: