Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Берегові 17-річний юнак викрав автомобіль

У Берегові 17-річний юнак викрав автомобіль
17-річний вже судимий житель села Берегуйфолуші з приватного домоволодіння викрав автомобіль «ВАЗ-2106». Намагаючись уникнути відповідальності, викрадений транспорт сховав у сусідньому присілку. Зловмисника оперативно затримали поліцейські. Автомобіль вилучили та після проведення слідчих дій повернуть власнику.

Сьогодні близько 06.00 ранку до поліції Берегова звернувся 58-річний житель села Берегуйфолуші. Чоловік розповів, що вночі з його дворогосподарства невідомі викрали автомобіль «ВАЗ – 2106».

Поліцейські слідчо-оперативної групи, працівники кримінальної поліції Берегова впродовж кількох годин ретельно опрацьовували прилеглу територію, населені пункти. У результаті проведених заходів, автомобіль розшукали у сусідньому присілку. Як з’ясувалось, до угону транспортного засобу причетний односелець потерпілого, 17-річний юнак, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Хлопець проник до двору потерпілого, виштовхав автомобіль і поїхав. Щоб відвести від себе підозру у злочині, транспортний засіб зловмисник припаркував на узбіччі вулиці сусіднього населеного пункту.

Наразі поліцейські Берегівського відділу вирішують питання про затримання юнака у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У діях жителя Берегівщини вбачаються ознаки злочину передбаченого ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене з проникненням) Кримінального кодексу України. За вчинене хлопцю загрожує позбавлення волі до 8 років, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: