Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мультимедійний екран та інфоцентр для туристів запрацює у центрі Рахова

Інформаційний центр - частина проєкту «Рахівщина. Бути серцем Європи».

Мультимедійний екран та інфоцентр для туристів запрацює у центрі Рахова

«У центрі міста (Рахів – ред.) з'явилася будівля майбутнього Туристичного інформаційного центру (ТІЦ). Розмістили її у форматі тимчасової споруди біля міського будинку культури. Крім того, біля входу до Рахівської райдержадміністрації встановили мультимедійний екран, який синхронізуватиметься із новим туристичним сайтом https://rakhivtour.info/», – йдеться в повідомленні.

За словами директорки КП «Агенція регіонального розвитку Рахівщини» Рахівської районної ради Ліни Функен, встановили новинки за ініціативи агенції.

«Такі заходи з промоції Рахівщини проводять у межах проєкту «Рахівщина. Бути серцем Європи», мета якого – розвинути туристичний потенціал краю та рекламувати його можливості для гостей», – зазначила вона.

Також у межах проєкту проводитимуть семінар для суб'єктів господарювання в галузі туризму. Зазначається, що ТІЦ на початку розповідатиме про локації, маршрути, надаватиме інформацію про гідів-екскурсоводів, які допоможуть пізнати всі куточки Рахівщини та її історію. В майбутньому центр, можливо, надаватиме послуги з організації екскурсій.

Фото: Андріана Леле

Укрінформ
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: