Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Воловеччині медикам, які лікують людей від ковіду, не виплатили надбавки за працю

Про це у своєму профілі на Фейсбук повідомив Михайло Радуцький, голова Комітету з питань здоров’я нації.

На Воловеччині медикам, які лікують людей від ковіду, не виплатили надбавки за працю

Медикам Воловецької районної лікарні на Закарпатті три місяці не виплачували 300 відсотків надбавки за лікування коронавірусних хворих.
Три місяці працівники лікарні чекали на обіцяні міністром охорони здоров'я Максимом Степановим надбавки за працю з коронавірусними хворими. Зрештою, людям увірвався терпець й вони записали відеозвернення та виклали його в соціальній мережі.

Люди не отримали обіцяних грошей попри те, що в районній лікарні функціонують аж три відділення, де надають допомогу пацієнтам із діагнозом COVID-19.

18 листопада до КНП "Воловецька районна центральна лікарня" приїхала делегація від Закарпатської ОДА. Виявилося, що кошти були виділені, та через недбалість головного лікаря Івана Лопіта медичному персоналу не виплачувались. За місяць на посаді він не зміг організувати процес виплат і налагодити комунікацію із персоналом.

Потерпілим працівникам медзакладу надали фінансування з державної субвенції, обласного бюджету та від НСЗУ у межах законтрактованих пакетів. Медики нарешті отримають гроші.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: