Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородських бізнесменів планують звільнити від податків

Ужгородських бізнесменів планують звільнити від  податків
Відзавтра і до закінчення карантину підприємцям Ужгорода можуть скасувати оплату за комунальне майно для літніх терас, кафе, ресторанів. І дозволити працювати на відкритих майданчиках незалежно від пори року.

Це вирішили нині депутати на позачерговій сесії, повідомив міський голова Богдан Андріїв. Однак рішення ще не підписав, розповіла Суспільному прессекретарка Алла Кохан. За її словами, він має зробити це сьогодні.

"Ми прийняли ряд рішень, які відносяться до компетенції Ужгородської міської ради. Це звільнення підприємців І та ІІ груп від єдиного податку. За їхньою заявою. Це буде в грудні цього року. Також ми прийняли рішення про нульову ставку земельного податку для тих власників землі, хто має її у власності або в користуванні. Також ми прийняли рішення про нульову ставку податку на нерухомість для юридичних осіб. Звільнили від плати за оренду комунального майна у нашому місті. Під цей пункт попадають і тераси", — розповів Богдан Андріїв.

Також депутати звернулися до уряду про можливість звільнити підприємців, яким заборонено працювати, сплачувати єдиний соцвнесок за себе і найманих працівників, а також продовжити дію постанови Кабміну про виплату допомоги на дітей фізичним особам-підприємцям І та ІІ груп платників єдиного податку.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: