Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді для боротьби з коронавірусом планують виділити близько 5 млн грн - міський голова

У вівторок 17 листопада, відбудеться чергова сесія міськради. Про це повідомив Богдан Андріїв у своєму профілі у Фейсбук.

В Ужгороді для боротьби з коронавірусом планують виділити близько 5 млн грн - міський голова

"Ініціював скликання ще однієї позачергової сесії – у вівторок, 17 листопада. Питання – підтримка медичної галузі Ужгорода у боротьбі з коронавірусом. Плануємо виділити ще біля 5 мільйонів гривень.
Внесу і пропозицію про звільнення за грудень підприємців-спрощенців 1 та 2 групи спрощеної системи від сплати єдиного податку та інших платежів до місцевого бюджету – маємо підтримати і малий та середній бізнес.
Крім того, готуємо звернення до Верховної Ради України з проханням звільнити цю категорію підприємців від сплати єдиного соціального внеску", - йдеться у дописі мера.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: