Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Хустщині односельці вкрали у чоловіка мисливську зброю

На Хустщині односельці вкрали у чоловіка мисливську зброю
Чоловіків, які проникли до чужого будинку та викрали звідти мисливський карабін з набоями, розшукали.

Слідчі Хустського відділу поліції розкрили крадіжку нарізної зброї в мешканця смт.Вишково. Чоловіків, які проникли до чужого будинку та викрали звідти мисливський карабін з набоями, розшукали. Речові докази працівники поліції вилучили. У справі триває досудове розслідування

Вчора, 13 листопада, слідчі Хустського відділу поліції повідомили про підозру в скоєнні ряду злочинів двом жителям смт.Вишково. Йдеться про двох чоловіків віком 24 та 35 років.

Як встановили поліцейські, днями підозрювані проникли до будинку свого односельця та викрали звідти речі домашнього вжитку, нарізну зброю та набої до неї. Після цього один із чоловіків, 35-річний житель Вишкова, переховував викрадений мисливський карабін у своєму помешканні. Саме там її знайшли й вилучили працівники поліції.

За фактами правопорушень слідчі відкрили кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням), частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та частиною 2 статті 262 Кримінального кодексу України (Викрадення зброї).

Чоловікам уже повідомили про підозру у скоєнні ними злочинів. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Хустщині односельці вкрали у чоловіка мисливську зброю




Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: