Вхiд на сайт
Авторизацiя

За розбійний напад на мешканку Берегова закарпатець відсидить 8 років за ґратами

Про це розповіли у пресслужбі прокуратури Закарпатської області.

За розбійний напад на мешканку Берегова закарпатець відсидить 8 років за ґратами

За публічного обвинувачення Берегівської місцевої прокуратури судом винесено вирок 21-річному закарпатцеві, який обвинувачується у вчиненні розбійного нападу на місцеву мешканку (ч. 3 ст. 187 КК України).

Подія трапилася влітку поточного року у Берегові, за місцем проживання потерпілої. Маючи на меті викрадення чужого майна, чоловік проник на територію дворогосподарства, де його виявила власниця помешкання. Аби довести свій злочинний умисел до завершення, засуджений наніс жінці кілька ударів в обличчя і тулуб, від чого вона втратила свідомість. Розбійник тим часом викрав із будинку побутову техніку та зник із місця події.

Врахувавши всі обставини справи та докази прокурорів, суд визнав чоловіка винним у інкримінованому йому злочині та засудив до 8 років позбавлення волі. Наразі вирок ще не набрав законної сили, триває час на апеляційне оскарження.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: