Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Хусті чоловік вкрав дві автівки зі станції техобслуговування (ФОТО)

У Хусті чоловік вкрав дві автівки зі станції техобслуговування (ФОТО)
На одній з автівок злодій ще й потрапив в ДТП.

Поліцейські розшукали та затримали у порядку статті 208 КПК України жителя Хуста, причетного до угону з станції техобслуговування двох автомобілів. У справі триває досудове розслідування.

Сьогодні, 7 листопада, о 00:25, до поліції Хустщини надійшла заява 53-річного хустянина. Чоловік повідомив, що 6 листопада, в період часу з 18:00 по 22:00, з території станції техобслуговування у Хусті було викрадено Mercedes Sprinter. За викликом прибула поліція, яка встановила, що до незаконного заволодіння транспортним засобом причетний 30-річний хустянин.

Правоохоронці оперативно розпочали пошуки автовикрадача. Поліцейські встановили, що, потрапивши на викраденому мікроавтобусі в аварію, 30-річний хустянин на пошкодженому автомобілі повернувся на станцію техобслуговування, сів за кермо іншого авто ВАЗ-2107 та зник з місця злочину.

Зупинили зловмисника поліцейські сектору реагування патрульної поліції спільно з працівниками сектору кримінальної поліції по вулиці Вітровій у Хусті.

Слідчі поліції відкрили за обома фактами кримінальні провадження за ч. 1, 2 статті 289 Кримінального кодексу України, тобто незаконне заволодіння транспортним засобом.

Зухвалого автовикрадача поліцейські затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

У справі триває досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У Хусті чоловік вкрав дві автівки зі станції техобслуговування (ФОТО)
У Хусті чоловік вкрав дві автівки зі станції техобслуговування (ФОТО)





Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: