Вхiд на сайт
Авторизацiя

Проник і обікрав помешкання односельця: на Мукачівщині затримали зловмисника

Проник і обікрав помешкання односельця: на Мукачівщині затримали зловмисника
Поліцейські з'ясували, що злочин скоїв 37-річний раніше судимий житель Чинадієва. Крадену бензопилу у нього вилучили. Найближчим часом її буде повернуто потерпілому. Досудове розслідування у справі триває. Також поліція перевіряє фігуранта на причетність до скоєння інших крадіжок на території району

До Мукачівського районного відділення поліції надійшло повідомлення від жителя селища Чинадієво про крадіжку з його будинку. За вказаною адресою виїхали поліцейські слідчо-оперативної групи місцевого відділення. Як з‘ясувалось, невідома особа проникла до чужого помешкання шляхом взлому вхідних дверей. З будинку заявника викрали бензопилу іноземного виробництва.

Працівники кримінальної поліції вжили необхідних заходів та викрили крадія. Ним виявився 37-річний непрацюючий раніше судимий місцевий житель.

Бензопилу, яку зловмисник перепродав, поліція вилучила та після проведення необхідних експертиз її буде повернуто потерпілому.

За фактом крадіжки у поліції ведеться слідство. Кримінальне провадження розслідується за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка поєднана з проникненням у житло. Також поліція перевіряє фігуранта на причетність до скоєння інших крадіжок на території району, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: