Вхiд на сайт
Авторизацiя

На конкурс громадських ініціатив ужгородці подали 32 проєкти вартістю 17, 5 мільйонів гривень

На конкурс громадських ініціатив ужгородці подали 32 проєкти вартістю 17, 5 мільйонів гривень
32 проєкти подали жителі міста на конкурс "Громадський бюджет Ужгорода 2021".

Три з них не пройшли експертизу через неможливість втілити, і їх не допустили до голосування. За інші ужгородці можуть віддати голоси. Ідеї переможців профінансують із міського бюджету.

Конкурс громадських ініціатив проводять в Ужгороді вп’яте, каже начальник управління економічного розвитку Павло Логвінов. Цьогоріч жителі запропонували ідеї, на реалізацію яких треба 17, 5 мільйонів гривень. У бюджеті для цього передбачено 5 мільйонів.

"Третина проектів цьогоріч — це традиційно дитячі майданчики, — сказав Павло Логвінов. — Цікаві проекти у смарт-спеціалізації. Це smart-місто (розумне) — комплекс програмних рішень, які дозволяють більш ефективно взаємодіяти владі з містянами, повідомляти ужгородців про якісь рішення. Є підтримка від мешканців щодо турботи про тварин. Цікава потреба, туристична родзинка для комфорту проживання в місті — це розроблення єдиного формату туристичних вказівників та адресних табличок".

Цього року голосування відбувається тільки в електронному вигляді. Для цього можна зайти на сайт budget.e-dem.ua та обрати своє місто. В обласному центрі Закарпаття одна людина має право обрати одну ідею. Для цього потрібно мати ужгородську реєстрацію.

Більше у відео від Суспільне Закарпаття:


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: