Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатець потрапив до списку «Forbes 30 до 30»

20-літній Валентин Фречка, відомий тим, що винайшов спосіб переробки опалого листя на папір, потрапив до рейтингу «Forbes 30 до 30».

Закарпатець потрапив до списку «Forbes 30 до 30»

«Уперше я дізнався про існування журналу Forbes ще у дитинстві, коли натрапив на стопку журналів у себе вдома, де було багато кольорових картинок та багато заголовків про успіх, досягнення, гроші та розвиток.

Більш серйозне розуміння контенту до мене дійшло у 16 років, коли я почав спілкуватися із низкою людей, роблячи перші кроки у «великий світ», і, тоді я подумав, що було б круто потрапити на сторінки такого престижного журналу.

Пройшли всього лише 3 роки, як мені телефонує редакторка журналу і повідомляє про те, що мене відібрано до списку «Forbes 30 under 30» Forbes Ukraine у номінації «Агенти Змін». Ого, подумав я, думки і справді матеріальні, слід бути обережнішим», – ділиться Валентин Фречка.

Укрінформ
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: