Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Мукачеві раніше судимий чоловік безперешкодно зайшов до школи та викрав телефон

В Мукачеві раніше судимий чоловік безперешкодно зайшов до школи та викрав телефон
Крадіжку мобільного телефона від учня місцевої школи скоїв раніше судимий мукачівець. За фактом злочину у поліції відкрили кримінальне провадження. Слідство у справі триває.

До Мукачівського відділу поліції звернулася мама школяра. Жінка розповіла, що від її сина в школі вкрали мобільний телефон. Гаджет хлопчика знаходився у класі. За фактом крадіжки в поліції відкрили кримінальне провадження.

В ході розслідування справи працівники кримінальної поліції встановили, що до злочину причетний 28-річний раніше судимий мукачівець. Чоловік безперешкодного зайшов до навчального закладу та викрав з приміщення телефон.

Чужий телефон чоловік здав до ломбарду. В діях мукачівця вбачаються ознаки злочину передбачені частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. У справі триває досудове розслідування. Також правоохоронці перевіряють фігуранта на причетність до аналогічних злочинів, скоєних на території районного центру, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: