Вхiд на сайт
Авторизацiя

У закарпатця, який проник до чужого господарства, виявили наркотики

У закарпатця, який проник до чужого господарства, виявили наркотики
Вчора, 2 листопада, до поліцейських Виноградівщини звернулися мешканці села Підвиноградів із повідомленням про те, що на територію їхньої приватної власності проникла невідома особа.

На місце події виїхала група реагування патрульної поліції. На подвір’ї вказаного дворогосподарства поліцейські виявили 43-річного місцевого мешканця. Серед речей чоловіка працівники поліції знайшли заховані в упаковку від цигарок поліетиленові пакети із залишком кристалічної речовини, зовні схожої на метамфетамін. Відтак для документування правопорушення було викликано слідчо-оперативну групу.

За фактом незаконного проникнення до володіння особи, а також зберігання наркотичних речовин, слідчі відкрили два кримінальні провадження – за статтями 162 та 309 Кримінального кодексу України.

Мету та причини вчинку чоловіка, а також походження наявних у нього наркотичних речовин, з’ясовує слідство, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: