Вхiд на сайт
Авторизацiя

Дощі, сніги та морози: синоптики розповіли, якою буде погода у листопаді

Дощі, сніги та морози: синоптики розповіли, якою буде погода у листопаді
У листопаді українцям слід чекати значного похолодання. Майже весь місяць погода буде похмурою та дощовою. Крім того, у деяких регіонах вже може випасти перший сніг.

Що прогнозують синоптики

У листопаді прогнозують багато дощів. Наприклад, на Півночі кількість опадів за місяць становитиме 25 – 30 міліметрів.

За прогнозом Укргідрометцентру, місячна кількість опадів загалом буде в межах середніх багаторічних значень, тобто приблизно 37 – 65 міліметрів. Щоправда, дощитиме на Закарпатті. У горах прогнозують до 110 міліметрів опадів.

Чи чекати у листопаді морозів

Середня температура повітря сягатиме +1...+8 градусів, хоча на початку місяця вона становитиме +9...+11 градусів. Крім того, температура нижче нуля може бути не тільки вночі, а й вдень.

Найтепліше у листопаді буде у Чернівецькій, центральних, південних областях та в Криму. Температура повітря у цих регіонах деколи сягатиме +16...+24 градуси. Хоча на Одещині та півдні Криму теж прогнозують морози.

Однак значно холодніше буде на Півночі, Сході, Дніпропетровській та Запорізькій областях. Стовпчики термометрів деколи опускатимуться навіть до -15...-24 градусів.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: