Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді відновлять безкоштовний проїзд для школярів

В Ужгороді відновлять безкоштовний проїзд для школярів
В Ужгороді вже з 2 листопада відновлюють безкоштовний проїзд для учнів шкіл.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук міський голова Ужгорода Богдан Андріїв:

"В Ужгороді відновлюємо безкоштовний проїзд для учнів шкіл. Уже з 2 листопада. Таке рішення за моєю ініціативою підтримали сьогодні члени виконкому міськради. З цього приводу до мене було дуже багато звернень.

Розумію, як важко родинам ужгородців, особливо де кілька дітей-школярів. Уже понад пів року ми живемо в умовах карантинних обмежень, коли багато хто не працює, або ж не отримує такі як раніше доходи. І захворюваність останнім часом тільки зростає. Тому відновлюємо безкоштовний проїзд для учнів, щоб хоч трохи полегшити навантаження на сімейні бюджети.

На засіданні виконкому сьогодні прозвучало слушне зауваження, що рішення має стосуватися й учнів школи-інтернату на вулиці Загорській. Це хоч і заклад обласного підпорядкування, але там вчаться багато ужгородських дітей та ті, що живуть у місті в гуртожитку.

Безкоштовний проїзд для школярів уже діяв в Ужгороді раніше понад 2 роки, у 2016-2018-му, а досі вони сплачували менше, ніж повна вартість квитка".
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: