Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатська поліція оприлюднила інформацію про порушення в день виборів станом на 18:00

Закарпатська поліція оприлюднила інформацію про порушення в день виборів станом на 18:00
У поліції повідомляють актуальну інформацію.

Від початку виборчого процесу, що розпочався сьогодні, 25 жовтня, о 8:00, поліцейські отримали 1️⃣0️⃣7️⃣ повідомлень про імовірні порушення.
За всіма зверненнями поліцейські проводять детальні перевірки.
Складено 9️⃣ адміністративних протоколів.
Зокрема, в місті Хуст та в селі Теребля Тячівського району правопорушники намагалися винести бюлетені за межі виборчої дільниці. На обох складено адміністративні протоколи за статтю 212-23 КУпАП.
В селі Порошково Перечинського району та в місті Рахів правопорушники знищили бюлетені, за що поліцейські склали на них відповідні адміністративні матеріали за статтею 212-23 КУпАП.
Також зафіксовано три факти порушення обмежень щодо виборчої агітації. Йдеться про події в місті Виноградів, що мали місце на території геріатричного пансіонату. Інший випадок стосується агітації виявленої в соціальних мережах. На всіх порушників складено адміністративні протоколи за статтею 212-10 КУпАП.
Окрім цього поліцейські зафіксували два порушення карантинних обмежень в обласному центрі Закарпаття та в смт. Великий Березний. Складено протоколи за статтею 44-3 КУпАП.
Окрім адміністративних, поліцейські розслідують ще 3️⃣ кримінальні правопорушення. Йдеться про підкуп виборців в Іршаві (ч.4 ст.160 Кримінального кодексу України) та два факти щодо неправомірних дій з виборчою документацією на дільницях в Ужгороді (ст. 158-3 ККУ).
Поліція продовжує відслідковувати ситуацію щодо порушень виборчого законодавства в області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: